Over Cremerie Pinguin

Meer dan 80 jaar ervaring

4 generaties ijs maken en een volgende generatie die alvast klaarstaat! Nu met een nieuwe vestiging in ’s Gravenwezel.

Onze geschiedenis

” ‘Mie Goor’ ligt aan de basis van Cremerie Pinguin. Zij startte in de jaren 30 in Deurne, Herentalsebaan. Al snel kwamen haar kinderen en schoonkinderen in de zaak en werd er uitgebreid naar de Galifortlei, Kiel en Hoboken. Door een triest ongeval van zoon Jozef, kwam schoondochter ‘Make’ er alleen voor te staan.  Na jarenlang hard werken gaf ze de fakkel door aan haar dochter Patricia. Mijn mama, kleindochter van Mie Goor, heeft meer dan 43 jaar lang Cremerie Pinguin Kiel uitgebaat samen met mijn papa, Etienne Wuyts. Het is daar dat ik de knepen van het vak heb geleerd en weet wat echt ijs maken is. Ik kijk er heel erg naar uit om mijn eigen zaak dicht bij huis te runnen. Mijn tante, mama en ook mijn dochter, Lauren, komen me helpen om mijn droom waar te maken. En zo staat de volgende generatie misschien al klaar…”

– M. Wuyts

Lauren Henderickx

Life is ice cream.

It’s Strawberry sweet,

but Lemon sour.

You have your Coffee mornings,

and your Cheesy afternoons.

We have the Bubblegum days,

and our yucky flavored days.

We have our everlasting Vanilla,

but Pistacho never there.

Te lekker om niet te delen

Let's stay in touch